Kategorier
Klubb

Sunkit på Bonden Bar den 2 april 2020

Världen enda klubb med uddast och bortglömdast populärmusik sprider ljus i mörkret på Bonden Bar i Stockholm. Välkommen den 2 april.

Sedan våren 1996 har Burt von Bolton och Magnus ”Ny-Magnum” Nilsson rotat fram och dammat av skivorna som du inte trodde fanns, och spelat upp dem för intet ont anande människor i alla åldrar.

Vi håller Södermalm i helgd. Efter många år på Bröderna Olssons, och sedan Södra Teatern, dyker vi nu ned i källaren på Bonden Bar. Och publiken fortsätter att strömma till!

Du är varmt välkommen. Vi sätter igång redan 19:00, så det ska finnas plats för en bit mat mellan arbete eller studier och själva klubbandet. Praktiskt nog avslutas det hela i glädje vid midnatt, vilket gör det möjligt att nyttja fler kollektiva färdmedel, än om man slår klackarna i taket hela natten. Vad praktiskt! Har vi då tänkt på allt? Tror det.

Det är fri entré, men obligatorisk garderob.

Med reservation för förändringar.

Tid

Torsdagen den 2 april 2020, klockan 19:00-00:00.

Plats

Bonden Bar, Bondegatan 1, Stockholm. Närmaste tunnelbana är ungefär hugget som stucket mellan Medborgarplatsen och Skanstull (uppgång Allhelgonagatan). Hyfsat nära även till pendeltågsstationen Stockholms södra.

Av Magnus Nilsson

Magnus Nilsson, även känd under namnet Ny-Magnum, startade klubben Sunkit tillsammans med Burt von Bolton våren 1996.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.