Sunkit återuppstår för en kväll och firar jul med Kapten Stofil

När du trodde att mardrömmen var över… Den 9 december är det inte bara julhysteri, klubben Sunkit återuppstår för en kväll. Det blir en klassisk julfest.

Snart är det jul och en av julens stadigaste traditioner har varit Sunkits julfest. Nu har det gått ett par år sedan vi lade ned klubben Sunkit i den form världen lärt sig att älska den, och det visar sig vara en ganska lagom period för att bli sugen på att resa sig ur graven och gå på gatorna som en vanlig klubb.

Välkommen alltså – till Sunkits julfest 2013 på Bröderna Olssons i Stockholm. Går av stapeln måndagen den 9 december 2013. Vi öppnar 19 och håller på till 01.

Det blir det vanliga. Kapten Stofils medarbetare Anna-Lena Lodenius och Fredrik af Trampe väljer och vrakar från sin digra samling av sunkadeliska julskivor. Sunkits grundare Burt von Bolton och Magnus ”Ny-Magnum” Nilsson snubblar på skivspelaren och spelar upp nya skivfynd och gamla, goda klassiska Sunkit-hits.

Det är väl i stort sett det.

Kommer Sunkit att fortsätta som klubb?

Vi passar på tillfället att svara på den kanske oundvikliga frågan – betyder det här att Sunkit återuppstått i sin gamla form och att ingenting har hänt? Nej, det gör det inte. Men vi blev sugna på att hitta på något, och det kändes naturligt att göra det tillsammans med Anna-Lena och Trampe och Bröderna Olssons. Det ska bli kul. Men några fler evenemang är inte planerade.

Det ska bli kul att träffa alla.

Tid: Måndag den 9 december 2013, klockan 19:00 – 01:00.

Plats: Bröderna Olssons Garlic & Shots, Folkungagatan 84, Stockholm.

Övrigt: Fri entré, 20 års åldersgräns. Reservation för våra brister.

2 comments

  1. Marina Stjernvall
    02 november 2013 at 23:30

    Jag blev så glad av nyheten om julfesten så jag tappade orden

  2. Hasse Wiborg
    20 november 2013 at 18:52

    Jag tappade fattningen och var nära, att tappa…? Minnet heter det! Undrar, tror jag, om Håkan minns mig? Kul i alla fall…

Leave A Comment

Please be polite. We appreciate that. Your email address will not be published and required fields are marked

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.