Sunkit och Mellotronen presenterar Leif Andersson den 25 augusti 2016

Leif Andersson: Med andra ord / Kind mot kind

Den 25 augusti bjuder Sunkit och skivbolaget Mellotronen in till en extrainsatt klubbkväll på Södra Teatern. Då presenterar vi den kanske största sensationen i Sunkits 20-åriga historia: Leif Andersson.

När du första gången hörde Leif Anderssons Kind mot kind på en knastrig kassettkopia så förstod du inte vad det var. Inte ens att det var menat att vara en svensk version av örhänget Cheek To Cheek. Än mindre kunde du ana, att du en dag skulle få träffa Leif Andersson.

Men den dagen är här nu.

I samband med att radiojournalisten Stefan Sundberg i två dokumentärer skildrat – och hittat – mannen bakom Sveriges märkligaste singel så öppnas möjligheten för skivbolaget Mellotronen att återutge den legendariska skivan i en deluxe-utgåva. Och vad är väl mer naturligt än att Sunkit uppmärksammar denna historiska milstolpe med en extrainsatt klubbkväll på Södra Teatern den 25 augusti? Inget!

Vi kör Sunkit som vi brukar. Men Leif Anderssons singel Med andra ord / Kind mot kind återutges samma kväll och… Leif Andersson själv är på plats. Eller snarast Leif Källberg, som han heter idag. Du som följt Sunkit under våra 20 år förstår hur stort det är!

Fredrik af Trampe är konferencier och kommer att föra ett samtal med Leif på scenen. Du kommer självklart också att kunna få singeln signerad.

Tid

Torsdagen den 25 augusti 2016, klockan 20:00-01:00.

Plats

Södra Bar, Södra Teatern, Mosebacke torg 1-3, Stockholm. Närmaste tunnelbana är Slussen (uppgång Hökens gata).

Övrigt

Fri entré, 18 års åldersgräns.

Leave A Comment

Please be polite. We appreciate that. Your email address will not be published and required fields are marked

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.